Cariere

Cautam urgent traducatori pe urmatoarele limbi:

– traducatori autorizati sau neautorizati de limba letona
– traducatori autorizati de limba indiana
– traducatori autorizati de norvegiana
– traducatori autorizati pe limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola
– traducatori autorizati pe limba greaca, rusa, bulgara.

Dorim colaborare cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei pentru toate limbile.

In cazul in care indepliniti urmatoarele conditii:
1. Sunteti traducator autorizat de Ministerul Justitiei
2. Sunteti PFA (persoana fizica autorizata – puteti emite factura si chitanta pentru serviciile dvs.) sau detineti un SRL

va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: traduceri@novacrin.ro in care sa specificati limbile pe care sunteti autorizat, localitatea de domiciliu, daca puteti emite factura si chitanta si care sunt tarifele dvs. pe pagina de 2000 de caractere cu spatii rezultate in urma traducerii pe care le practicati in relatia cu birourile de traduceri. Va rugam de asemenea sa atasati si un CV in limba romana.

Daca nu sunteti traducator autorizat de ministerul Justitiei, va rugam sa retineti ca este foarte putin probabil sa colaboram cu dvs. daca nu puteti emite factura si chitanta fie in calitate de PFA, fie printr-un SRL.

Cautam colaborare cu corectori de text (nu traduceri) care sa poata lucra de la domiciliul personal,

au un program flexibil, acces permanent la internet, studii medii sau superioare, cunoastere foarte buna a limbii romane, spirit de observatie si meticulozitate. Daca sunteti interesat, va rugam trimiteti scrisoare de intentie si CV pe adresa: traduceri@novacrin.ro , cu subiectul: corector text.